Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kuka voi hakea asuntoa?

Asuntoa voivat hakea kaikki 18–29-vuotiaat nuoret.

Milloin asuntoa voi hakea?

NAL Kirkkonummen asuntoja voi hakea ympäri vuoden sähköisellä hakemuksella.

Miten haen asuntoa?

Voit hakea asunto täyttämällä asuntohakemuksen verkossa. Muistathan täyttää hakemuksen tiedot huolellisesti.

Mitä enemmän tietoja pystyt antamaan, sitä helpompi meidän on käsitellä hakemuksesi.

Paljonko asunnon vuokra on?

NAL Kirkkonummen yksiöiden vuokra on noin 503-530 euroa/kk.

Sisältyykö vuokraan lämmitys, vesi tai netti?

Vesimaksu NAL Kirkkonummen asunnoissa on 20 euroa/kk asukasta kohden. Jokainen asukas maksaa muuttaessaan asuntoon 30 e

kertamaksun nettiyhteyden asentamiseksi.Tämän jälkeen nettiyhteys on maksuton. Lämmitys kuuluu vuokraan.

Onko asukkaiden käytössä pesutupa tai sauna?

Naissaarentien asuntojen yhteydessä on asukkaille maksuton sauna, pesutupa sekä kerhohuone.

Miten pitkään saan asua NAL Kirkkonummen asunnossa?

Mikäli asuminen on sujunut sopimuksen mukaisesti, vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi siihen saakka, kunnes asukas täyttää 35 vuotta.

Mistä saan apua asumisen asioissa?

Mikäli haluat hakea asuntoa NAL Kirkkonummelta tai asut jo asunnossamme ja tarvitset tukea asumisen asioissa,

ota yhteyttä vastaavaan asumisohjaaja Laura Rustholkarhuun: 0452616415 / info@nalkirkkonummi.fi.

Yleistä tietoa vuokra-asunnon etsimisestä ja asumisen asioista löydät NAL:n verkkosivuilta sekä NAL Asuntojen verkkosivuilta.